Kissanpäivät kaiken ikää!

Lokakuussa kampanjoidaan ikääntyvien kissojen hyvän hoidon puolesta

Lemmikkieläimet ikääntyvät siinä missä ihmisetkin. Hyvällä hoidolla, oikeanlaisella ruokinnalla ja valppaudella lemmikinomistaja voi turvata lemmikilleen lokoisat eläkepäivät ja hyvän elämän loppuun saakka.

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry lanseeraa lokakuun 15. päivä kampanjan ikääntyvien kissojen hyvän hoidon puolesta. Kampanja näkyy netissä ja Facebookissa, ja se on jatkoa Kummien viime syksyn menestyksekkäälle kampanjalle, joka kiinnitti huomiota kissojen virtsatieongelmien hoitoon.

Kampanjan tueksi on julkaistu vanhenevan kissan terveydenhoidosta kertova Kissanpäivät kaiken ikää -esite. Esitteessä kerrotaan ikääntyvien kissojen sairauksien ennaltaehkäisystä sekä kuvataan, millaisten oireiden ilmaantuessa on syytä kääntyä eläinlääkärin puoleen. Esitteen tekstin kirjoittivat yhteistyössä Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry ja Eläinlääketieteen tohtori Suvi Pohjola-Stenroos Kissaklinikka Felinasta.

Esitettä jaetaan tapahtumissa ja löytöeläintaloilla, ja se on ladattavissa myös Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n nettisivuilta sekä SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n materiaalipankista.
Kampanjan Facebook-sivu löytyy osoitteesta:

https://www.facebook.com/events/108455082646944/

 

Lisätietoja kampanjasta:

esyjenkummit@gmail.com