Koirien ja kissojen sirutuskampanja maaliskuussa 2018

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry ja eläinlääkärit Eve Tara-Vahde, Jussi Nummi, Mia Keisalo, Riikka Huokuna, Ella Hepolehto ja Reea Salomaa järjestävät maaliskuussa koirien ja kissojen sirutuskampanjan, jossa on mahdollista siruttaa lemmikki omakustannehintaan. Sirutuksen ja rekisteröinnin Turvasiruun saa eläinlääkärikäynnin yhteydessä hintaan 10€.

Sirutus tapahtuu Sopulitien eläinlääkäriasemalla osoitteessa Sopulitie 2 B, 00800 Helsinki. Ajanvaraukset ma-pe klo 8-20 ja La 10-15 puhelin 09 784 713. Ajanvarauksen yhteydessä mainitaan KAMPANJA.

Miksi lemmikki kannattaa siruttaa?

Turvasiru antaa lemmikille suojan varkauden ja katoamisen varalta. Eläinlääkäriasemat, eläinsuojeluviranomaiset ja löytöeläinten vastaanottopaikat saavat omistajan yhteystiedot Turvasirupalvelusta välittömästi selville. Palvelu toimii internetissä 24/7 osoitteessawww.turvasiru.fi.

Turvasiru on noin sentin mittainen ja parin millin paksuinen mikrosiru, joka laitetaan niskaan tai kaulalle nahan alle. Se säilyy eläimellä koko loppuelämän. Mikrosiru on täysin turvallinen, se ei häiritse eläintä tai aiheuta sille kipua. Toimenpide vastaa rokottamista. Kansainvälinen standardi takaa, ettei kahta täsmälleen samanlaista numerosarjaa ole olemassa. Lemmikkiin ei myöskään laiteta koskaan kahta mikrosirua, ellei olemassa oleva ole lakannut toimimasta.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/196976864380107/

Lisätietoa:

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry
esyjenkummit@gmail.com