Tue yhdistystämme Eläinten viikon äänestyksessä

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEläinsuojeluyhdistysten Kummit on mukana Saleduckin Eläinten viikon äänestyksessä.

Saleduckin mielestä jokaisella eläimellä tulee olla oikeus hyviin oloihin ja turvalliseen elämään. Eläinten hyvinvointi on lähellä koko ankkatiimimme sydäntä ja haluamme osaltamme olla mukana auttamassa eläimiä parempaan elämään.

Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto tekee aktiivisesti töitä, jottei yksikään eläin tai lemmikki joutuisi elämään huonoissa oloissa. SEY:n järjestämän toiminnan lisäksi eläinsuojelutyön todellisia sankareita ovat Suomessa toimivat eläintensuojelun ja löytyeläintoimintaa pyörittävät paikallisyhdistykset, jotka auttavat vuosittain tuhansia lemmikkejä ja eläimiä. Paikallisyhdistyksen toiminta on usein vapaaehtoisten varassa, josta syystä Saleduck kokosi nyt kasaan 1 500€ lahjoitussumman, jonka haluamme lahjoittaa näiden paikallisjärjestöjen kesken. Lahjoitussumma jaetaan kaikkien mukana olevien järjestöjen kesken äänestysprosentin mukaan.

SEYn 39 jäsenyhdistyksen joukosta olemme arponeet 9 paikallisyhdistystä mukaan äänestykseemme ja kaipaamme nyt apuasi lahjoituspotin jakamisessa.  Valitse siis suosikkijärjestösi, osoita tukesi antamalla äänesi ja kannusta halutessasi myös ystävät, perheenjäsenet ja naapurit mukaan. Jokainen ääni auttaa paikallisyhdistystä lahjoitussumman kasvattamisessa! Äänestysaikaa sinulla on aina lokakuussa järjestettävälle eläinten viikolle asti! Voit äänestää valitsemaasi paikallisyhdistystä vain kerran.

Valitse suosikkijärjestösi, klikkaa äänestä – painiketta ja olet mukana tukemassa tärkeää eläintensuojelu toimintaa Suomessa!

http://www.saleduck.fi/awards/elainten-viikon-aanestys

2559428955493e5932f1d12db4ee0479