Turvasiru tutuksi -kiertue 2016

fbtausta2016Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry järjestää eri paikkakunnilla yhteistyössä paikallisten eläinsuojeluyhdistysten ja yritysten kanssa sirutustapahtumia, joissa koulutettujen siruttajien toimesta lemmikit sirutetaan ja rekisteröidään edullisesti Turvasiru-rekisteriin.
Sirutuksista ja rekisteröinneistä syntyvä tuotto ohjataan yhdistysten eläinsuojelutoimintaan.

Ajantasaiset kiertuepäivämäärät ja paikkakunnat löydät osoitteesta:

https://www.facebook.com/events/1731788650389274/

Miksi lemmikki kannattaa siruttaa?

Mikrosiru on eläimen niskaan ihon alle rokotuksen tapaan laitettava tunnistesiru, johon on tallennettu eläimen oma yksilöllinen tunnusnumero. Mikrosiru on täysin turvallinen, se ei häiritse eläintä tai aiheuta sille kipua. Kansainvälinen standardi takaa, ettei kahta täsmälleen samanlaista numerosarjaa ole olemassa. Lemmikkiin ei myöskään laiteta koskaan kahta mikrosirua. Toinen siru asennetaan vain siinä tapauksessa, mikäli entistä sirua ei enää pysty lukemaan. Mikä tahansa mikrosiru voi olla turvasiru!

Turvasiru-palvelu on internetissä 24/7 toimiva rekisteri, jonne kaikki sirutetut lemmikit voidaan rekisteröidä. Syntyperästä tai sukupuusta riippumatta, kissat ja koirat, yksi- ja monirotuiset… myös Kissaliittoon ja Kennelliittoon rekisteröidyt.

Turvasiru antaa lemmikille suojan varkauden ja katoamisen varalta. Eläinlääkäriasemat, eläinsuojeluviranomaiset ja löytöeläinten vastaanottopaikat saavat omistajan yhteystiedot Turvasirupalvelusta välittömästi selville. Kaikki Turvasiru-palvelun tarjoajat ja lisätietoa löydät Turvasirun kotisivuilta.

Palvelu toimii internetissä 24/7 osoitteessa: www.turvasiru.fi.

Rekisteröitymisen yhteydessä omistaja saa käyttäjätunnuksen, jonka avulla hän voi itse päivittää tietoja Turvasiru-palveluun.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Nina Karvinen
kisu69@gmail.com