Jäseneksi

Tue eläinsuojelutyötä – liity jäseneksi!

Kun liityt Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n jäseneksi, liityt samalla myös SEYn jäseneksi. SEY on kattojärjestö, jolla on yli 40 jäsenyhdistystä ympäri maata. Eläinsuojeluyhdistysten Kummit toimii pääasiassa Etelä-Suomen alueella.

Jäsenemme saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän SEYn Eläinten ystävä -lehden. Lisäksi jäsenemme saavat sähköpostitse toiminnastamme ja ajankohtaisista elänsuojeluasioista kertovia jäsentiedotteita ja uutiskirjeitä.

Haluatko tehdä vapaa­ehtoistyötä eläinten hyväksi mukavassa porukassa?

Liity jäseneksemme ja tule mukaan aktiiviseen ja iloiseen porukkaamme!

Aktiivijäseniksi voivat ilmoittautua kaikki yhdistyksemme jäsenet. Tiedotamme aktiivi­jäsenillemme sähköpostitse tapahtumista ja projekteista, joihin kaipaamme osallistujia. Voit osallistua toimintaamme sinulle sopivina päivinä ja elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.

Aktiivijäsenenä voit osallistua esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, tavaroiden tai lahjoitusten kuljettamiseen, myyntituotteiden valmistukseen, leivonnaisten tekoon, valokuvaukseen ja yhteistyöyhdistysten avustamiseen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan SEYn järjestämiin koulutuksiin ja voit ryhtyä halutessasi vetämään kursseja ja koulutuspäiviä lapsille ja nuorille.Vaikka aikasi ei riittäisi aktiivitoimintaan, jäsenyytesi on meille arvokas tuki!

Jäsenmaksut ja jäsenyyden hakeminen

Ajantasaiset tiedot jäsenmaksusta ja jäsenyyden hakulomakkeet löytyvät SEYn sivuilta:

http://www.sey.fi/tue-toimintaa/jasenyys

Jäsenhakemuksen käsittely kestää noin kuukauden, jonka jälkeen saat meiltä sähköpostia.

Jos haluat tehdä vapaaehtoistyötä yhdistyksessämme, lue lisää sivulta:

Jäsentoiminta