Valikko Sulje

Jäsentoiminta

Yhdistyksellämme on tällä hetkellä lähes 200 jäsentä. Lähetämme kaikille jäsenillemme 1 – 2 kertaa vuodessa jäsenkirjeen, jossa kerromme yhdistyksen kuulumisista ja toiminnasta. Yhdistyksemme jäsenet ovat myös SEY Suomen eläinsuojelun jäseniä, ja SEY lähettää kaikille jäsenille neljä kertaa vuodessa Eläinten ystävä -lehden. Järjestämme jäseniltoja 1-2 kertaa vuodessa sekä yhden vuosikokouksen keväällä.

Vapaaehtoistyötä eläinten hyväksi?

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä eläinten hyväksi mukavassa porukassa? Haluatko osallistua esimerkiksi tapahtumiin tai talkoisiin? Tai haluatko tulla mukaan valmistamaan myyntituotteita, joiden tuotto menee eläinsuojelutyöhön? Liity jäseneksemme ja tule mukaan aktiiviseen porukkaamme!

Yhdistyksellämme on tällä hetkellä noin 30 aktiivijäsentä. Tarvitsemme uusia aktiivijäseniä toimintaamme mukaan avuksi esimerkiksi erilaisiin yhteistyöyhdistysten kanssa toteutettaviin tapahtumiin, talkoisiin ja pitämään yhdistyksen myynti- ja infopöytää, kirjoittamaan eläinsuojeluaiheisia juttuja, valmistamaan myyntituotteita, kuljettamaan autolla muita jäseniä tapahtumiin tai tavaroita markkinoille, valokuvaamaan tapahtumia, eläimiä yms. Aktiivijäseneksi ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, ja voit osallistua tapahtumiin omien aikataulujesi mukaan. Aktiivijäsenet saavat sähköpostitse ajantasaista tietoa tapahtumistamme sekä kutsuja mm. erilaisille vierailukäynneille ja koulutuksiin. 

Miten liityt aktiivijäseneksi?

Liity ensin yhdistyksemme jäseneksi. Saat meiltä sähköpostia, kun sinut on hyväksytty jäseneksi. Tämän jälkeen voit ilmoittautua yhdistyksemme aktiivijäseneksi. Aktiivijäseneksi voit ilmoittautua lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen esyjenkummit@gmail.com. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi, kiinnostuksen kohteistasi sekä osaamisestasi. 

Lisäämme sinut aktiivijäsenten tiedotuslistalle, kun olemme vastaanottaneet aktiivijäsenhakemuksesi. Postituslistalla olo ei velvoita sinua mihinkään, mutta se on kätevä tapa saada tietoa tapahtumista ja projekteista, joihin voit halutessasi osallistua. Järjestämme mm. 1-2 kertaa vuodessa jäsenillan, jossa on mahdollisuus tutustua tarkemmin yhdistyksen toimintaan ja muihin jäseniin.

Lisätietoa toiminnastamme voit kysellä osoitteesta: esyjenkummit@gmail.com

Muistathan, että hyväksymme aktiivijäseneksi vain yhdistyksemme jäsenet. Lisätietoa jäsenyyden hakemisesta, hyväksymisehdoista ja jäsenmaksuista saat sivulta:

Liity jäseneksi >