Kummien aktiivit Hartolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen talkoissa 25.4.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirpputori on Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistykselle tärkeä tulonlähde. Löytöeläinten hyvä hoito vaatii muun muassa eläinlääkärikäyntejä, jotta eläimet ovat uusiin koteihin lähtiessään terveitä ja pirteitä.

Eläinsuojeluyhdistysten Kummien aktiivit osallistuivat Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistyksen perinteisiin kirpputorin järjestelytalkoisiin lauantaina 25.4. Kirpputori on Hartolan seudun yhdistykselle hyvin tärkeä tulonlähde keväästä syksyyn. Talvisin kylmä tila pidetään suljettuna.

Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys saa kirpputorin tavarat lahjoituksina. Järjestelyä kirpputorilla riittää muulloinkin, mutta etenkin ennen kevään avajaisia, urakka on aina melkoinen.

– Töiden lomassa saimme vapaaehtoisten valmistamat huikeat ruokatarjoilut ja ehdimme myös käydä katsomassa talolla kotia etsiviä eläimiä. Kiitokset kaikille osallistujille, sanoo Eläinsuojeluyhdistysten Kummien puheenjohtaja Tea Lamberg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kissanpennut ovat löytöeläintaloilla varma kevään merkki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löytöeläintaloilta löytyy aikuisempiakin kodinetsijöitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kissojen lisäksi talolla kotia etsii myös koira.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhdistyksen aktiivit ehtivät myös paijailla talon asukkaita. Käsittely on tärkeä osa kesyttämistä ja ihmiseen totuttamista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Talkoissa ahkeroimisen jälkeen ehdittiin hieman istahtaa ja nautiskella virvokkeita kauniissa kevätsäässä.