Yhdistys

thumbnail_banneri_jos-tarvitaanEläinsuojeluyhdistysten Kummit ry on vuonna 2009 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää eläinsuojelua sekä eläinten hyvää hoitoa ja kohtelua. Olemme SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n jäsenyhdistys ja noudatamme SEYn toimintaperiaatteita.

Sey toimii ja vaikuttaa kaikkien eläinten hyvinvoinnin ja kunnioittamisen lisäämiseksi. Toiminnallaan SEY pyrkii erityisesti ongelmien ennaltaehkäisyyn ja auttaa samalla aktiivisesti myös tällä hetkellä hätää kärsiviä eläimiä eri tavoin.

Toimintamme eroaa perinteisistä eläinsuojeluyhdistyksistä. Yksi tärkeimmistä toimintamuodoistamme on muiden eläinsuojelutyötä tekevien yhdistysten kummeina toimiminen. Tukemme on työapua, taloudellista tukea tai tavaralahjoituksia. Järjestämme myös tavaran- ja varainkeruutapahtumia yhteistyöyhdistystemme hyväksi.

Toimintamme tavoitteena on eläinten hyvinvoinnin edistäminen ja eläintenpitoon liittyvien ongelmien ennaltaehkäisy. Järjestämme mm. kissojen leikkaustapahtumia sekä sirutustapahtumia kissoille ja koirille. Jaamme tietoa eläinsuojelusta ja eläinten hyvästä kohtelusta järjestämällä luentoja, esitelmiä ja kampanjoita. Toteutamme myös eläintenhoitoon liittyviä esitteitä ja muita julkaisuja.

Yhdistyksessämme toimii myös SEYn vapaaehtoisia eläinsuojelu­neuvojia, jotka auttavat eläinsuojeluasioissa omilla toiminta-alueillaan.

Haluatko liittyä Eläinsuojeluyhdistysten Kummien jäseneksi? Lue lisää >