Valikko Sulje

Tervetuloa Kisukinkereihin 5. – 7.6.2020 – Eläinsuojeluyhdistysten Kummit mukana virtuaalisessa kissatapahtumassa

Kun kevään messut yksi toisensa jälkeen peruuntuivat ja virtuaalisia messuja syntyi kuin sieniä sateella, pienyrittäjät Riikka Koksu ja Pirjo Surakka-Cooper innostuivat kantamaan kortensa kekoon. Syntyi hyväntuulinen virtuaalinen kissatapahtuma Kisukinkerit. Tarkoituksena on tarjota hyvää mieltä kaikille kissarakkaille, rahaa eläinsuojeluyhdistyksille ja myyntiä suomalaisille pienyrittäjille paikkaamaan kevään tiukkaa tilannetta.

– Siinä on niin tärkeä kombo, että ei yksinkertaisesti voitu jättää tätä puheen tasolle. Tehtävänämme on luoda konsepti ja mahdollistaa kissatoimijoiden ja kissarakkaiden kohtaaminen nollabudjetilla ja mahdollisimman vähäisellä säädöllä. Itse tapahtuma tehdään näytteilleasettajien ja messuvieraiden kanssa yhdessä. Mitä enemmän osallistujia, sen kivempaa on tiedossa, sanoo toinen tapahtuman alullepanija Riikka Koksu.

Kisukinkerit järjestetään kaikille tutulla alustalla Facebookissa 5. -7.6.2020. Tarjolla mjaukasta ohjelmaa, myynnissä Suomessa tehtyjä tarvikkeita ja varusteita kissoille sekä kissa-aiheisia tuotteita palvelusväelle. Mukana menossa eläinsuojeluyhdistyksiä ja muita tärkeitä kissapalveluja tuottavia tahoja. Tapahtuma tehdään talkoilla ja se on maksuton näytteilleasettajille ja osallistujille. Vapaaehtoista lahjoitusta tapahtumassa mukana olevalle eläinsuojeluyhdistykselle toivotaan.

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit esittäytyy tapahtumassa sunnuntaina 7.6. klo 16 – 17. Kummit ei vastaanota tapahtumassa lahjoituksia, mutta myytävänä on erilaisia käsitöitä ja muita tuotteita, joita ostamalla myös Kummien toimintaa voi halutessaan tukea.

Missekisoissa kruunataan Misse Universum 2020

Maailmankaikkeuden todennäköisesti ensimmäiset Missekisat järjestetään Kisukinkereiden yhteydessä. Kuten tiedämme, kaikki kissat ovat kauniita. Missekisoihin voi osallistua kunhan on kissa. Osallistuminen tapahtuu Kisukinkerit Facebook –ryhmässä. Missekisat albumiin ladataan yksi kuva kissasta ja kirjoitetaan kuvateksti. Ilmoittautuminen 18.5. – 3.6.2020.

Kisukinkereihin osallistuvat äänestävät kissoja tykkäämällä. Eniten tykkäyksiä saanut kissa kruunataan tapahtuman päätöspäivänä 7.6.2020 klo 21 Misse Universumiksi. Palvelusväeltä toivotaan varautumista tilanteeseen esimerkiksi ylimääräisen katkarapuannoksen muodossa. Misse Universum 2020 saa arvonimen lisäksi jutun Kissafani –lehteen syksyllä 2020 sekä tuotepalkintoja. I Perintömisse ja II Perintömisse saavat arvonimen lisäksi tuotepalkintoja.

Näin pääset mukaan

Liity ryhmään ja kutsu kaverisikin: www.facebook.com/groups/kisukinkerit

  • Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi 20.4. – 31.5.2020
  • Ilmoittaudu Missekisoihin 18.5. – 3.6.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image