Valikko Sulje

Vuosikertomukset

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n vuosikertomukset kokoavat yhteen vuoden avaintapahtumat. Vuosikertomukset julkaistaan PDF:nä verkossa.

Vuosikertomus 2022

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n toiminta jatkui vuonna 2022 vilkkaana. Kummit tuki muiden eläinsuojeluyhdistysten toimintaa antamalla niille lahjoituksia yhteensä 6000 € edestä. Lisäksi yhdistystä haastateltiin KIssafani-lehteen ja Eläinten ystävä -verkkolehteen.

Tutustu vuoden 2022 vuosikertomukseen >

Vuosikertomus 2021

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry täytti 12 vuotta alkuvuonna 2021. Kolmattatoista toimintavuotta leimasi edelleen koronapandemia, joka vaikutti yhdistyksen toimintaan monin tavoin. Edellisvuoden tapaan suuri osa tapahtumista, joihin normaalisti olisimme osallistuneet tai joita olisimme järjestäneet, peruuntui rajoitusten vuoksi. Teimme kuitenkin useita lahjoituksia ja järjestimme livestriiminä luennon luonnonvaraisista eläimistä.

Tutustu vuoden 2021 toimintaan >

Vuosikertomus 2020

Vuosi 2020 oli Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n kahdestoista toimintavuosi. Vuosi osoittautui yhdistykselle haastavaksi sekä hyvin poikkeukselliseksi koronaviruspandemian vuoksi, sillä suurin osa normaalisti toimintaan kuuluvista tapahtumista peruuntui.

Lue lisää >

Vuosikertomus 2019

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit täytti 10 vuotta vuonna 2019. Juhlavuoden aikana Kummit järjesti mm. Löytöeläinburleskin ja kissojen hyvinvointia käsittelevän luennon, joka kokosi yhteen n. 50 kissojen hyvinvoinnista kiinnostunutta henkilöä.

Lue lisää >

Vuosikertomus 2018

Vuosi 2018 oli Eläinsuojeluyhdistysten Kummien kymmenes toimintavuosi. Kummit toteutti vuoden aikana mm. löytöeläinten ruokakeräyksen, joka toi löytöeläimille ruokaa ja tarvikkeita 33 ostoskärryllistä

Lue lisää >

Vuosikertomus 2017

Vuonna 2017 yhdistyksen toiminta jatkui vilkkaana. Järjestimme kuusi tapahtumaa eläinten hyväksi: lemmikkien leikkaus- ja sirutustapahtumia, kissojen hyvinvointiluennon sekä LöytöeläinBurleski-varainkeruutapahtuman. Myös Turvasiru tutuksi -kiertue kiersi ahkerasti koko vuoden.

Lue lisää >

Vuosikertomus 2016

Vuonna 2016 jäsenmäärämme kasvoi ja vuoden lopussa jäseniä oli 183 (2015: 135). Järjestimme viisi tapahtumaa eläinten hyväksi: sirutimme 294 kissaa, 79 koiraa ja kaksi kania. Tapahtumissamme leikattiin 31 kissaa ja keräsimme löytöeläimille ruokaa 19 ostoskärryllistä. Tuimme muita eläinsuojeluyhdistyksiä raha- ja tavaralahjoituksilla ja autoimme heitä talkoissa ja muissa tapahtumissa.

Lue lisää >

Vuosikertomus 2015

Eläinsuojeluyhdistysten Kummien seitsemäs toimintavuosi oli tapahtumarikas. Järjestimme muun muassa lukuisia leikkaus- ja sirutustapahtumia ja julkaisimme kaksi koirakoulutusesitettä. Vuoden 2015 tapahtumat on nyt koostettu jälleen yksiin kansiin.

Lue lisää >

Vuosikertomus 2014

Vuosi 2014 oli Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n kuudes toimintavuosi. Vuonna 2014 Eläinsuojeluyhdistysten Kummit teki yhteistyötä Hartolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen, Hausjärven Eläinsuojeluyhdistyksen, Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen, Rekku Rescuen, Urjalan Eläinsuojeluyhdistyksen sekä eläinsuojeluneuvoja Sari Valtasen kanssa. Yhteistyö on pitänyt sisällään leikkaus- ja sirutustapahtumia, tuki- ja koulutustapahtumien järjestämistä sekä talkootyövoiman ja lahjoitusten antamista. Lisäksi yhdistys toteutti useita eläinten hyvinvointia lisääviä tapahtumia ja toteutti vastuullisesta vapaa-ajankalastuksesta kertovan esitteen.

Lue lisää >

Vuosikertomus 2013

Vuosi 2013 oli Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n viides toimintavuosi. Vuonna 2013 yhdistys tuki raha- ja tavaralahjoituksilla Hausjärven Eläinsuojeluyhdistystä, Hartolan Seudun eläinsuojeluyhdistystä, Eläinten Auttajia, Rekku Rescueta, Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistystä ja luonnonvaraisten eläinten hoitolaa. Lisäksi yhdistys toteutti useita eläinten hyvinvointia lisääviä tapahtumia ja toteutti kolme kissa-aiheista esitettä.

Lue lisää >

Vuosikertomus 2012

Vuosi 2012 oli yhdistyksen neljäs toimintavuosi. Vuoden lopussa yhdistyksessä oli 57 jäsentä. Yhdistys järjesti vuoden 2012 aikana kuusi omaa tapahtumaa eläinten hyväksi sekä teki tiivistä yhteistyötä SEY Suomen  Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n ja muiden eläinsuojeluyhdistysten kanssa.

Lue lisää >

Vuosikertomus 2011

Vuosi 2011 oli yhdistyksen kolmas toimintavuosi. Vuoden lopussa yhdistyksessä oli 32 jäsentä. Yhdistys järjesti vuoden 2011 aikana viisi omaa tapahtumaa eläinten hyväksi, ja infopöytää pidimme kaikkiaan yhdeksässä tapahtumassa.

SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry hyväksyi Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n varsinaiseksi jäsenyhdistyksekseen vuoden 2011 lopulla.

Lue lisää >

Vuosikertomus 2010

Vuosi 2010 oli Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n toinen toimintavuosi. Vuoden aikana saimme 19 uutta jäsentä, pidimme infopöytää seitsemässä tapahtumassa ja järjestimme viisi tapahtumaa eläinten hyväksi.

Vuoden 2010 aikana yhdistys tiivisti yhteistyötään SEY:n ja useiden eläinsuojeluyhdistysten kanssa.

Lue lisää >

Vuosikertomus 2009

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n ensimmäisen toimintavuoden tavoitteena on ollut yhdistyksen toiminnan vakiinnuttaminen sekä yhteistyökumppanuuksien luominen.

Yhteistyökumppaneita ja jäseniä on hankittu tiedottamisen avulla sekä osallistumalla alan tapahtumiin. Rahoituksen varmistamiseksi on suunniteltu ja valmistettu erilaisia myyntituotteita.

Lue lisää >