Valikko Sulje

Jäsenet

Haluatko tukea toimintaamme ja liittyä yhdistyksemme jäseneksi? Jäsenenämme voit myös tehdä vapaaehtoistyötä eläinten hyväksi yhdessä meidän kanssamme.

Voit olla mukana kannattamassa ja tukemassa toimintaamme liittymällä jäseneksemme. Yhdistyksellämme on tällä hetkellä lähes 200 jäsentä, joista noin kolmekymmentä on toiminnassa aktiivisesti mukana. Mikäli kaipaat aktiivisempaa toimintaa ja haluat tehdä vapaaehtoistyötä eläinten hyväksi mukavassa porukassa, voit ilmoittautua aktiivijäseneksemme. Muistathan liittyä jäseneksemme ennen kuin ilmoittaudut mukaan toimintaamme.

Yhdessä eläinten hyväksi

Olemme toteuttaneet aktiivijäsentemme voimin useita hyväntekeväisyystapahtumia sekä kissojen leikkaus- ja sirutustapahtumia. Aktiivijäsenenä voit osallistua erilaisiin tapahtumiin ja talkoisiin, valmistaa erilaisia myyntituotteita, joiden tuotto menee eläinsuojelutyöhön, tai auttaa vaikkapa tavaroiden kuljettamisessa tapahtumien yhteydessä.

Lue lisää jäsenyydestä, jäsentoiminnastamme ja tutustu jäsentemme kertomuksiin. Voit myös liittyä jäseneksemme suoraan osoitteessa: http://www.sey.fi/tue-toimintaa/jasenyys