Valikko Sulje

Tarinamme

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry sai alkunsa vuonna 2009, kun viisi eläinrakasta naista alkoi pohtia, kuinka he voisivat auttaa pieniä ja jatkuvasta resurssipulasta kärsiviä eläinsuojeluyhdistyksiä ja löytöeläintaloja. Syntyi ajatus yhdistyksestä, joka voisi tarjota apuaan ketterästi ja tarpeen mukaan. Perustajajäseniin kuului niin tekstiilialan, viestinnän kuin taloushallinnonkin ammattilaisia, joten yhdistyksen toiminta on ollut alusta lähtien monipuolista ja ammattimaista. Tänä päivänä yhdistyksellämme on n. 160 jäsentä, joista parikymmentä on toiminnassamme aktiivisesti mukana. Yhdistyksessämme toimii myös kaksi eläinsuojeluneuvojaa.

Uskomme, että eläinten hyvinvointia voidaan lisätä jakamalla eläinten hoitoon liittyvää tietoa. Olemme laatineet erilaisia esitteitä lemmikkien hyvinvoinnin tueksi sekä kampanjoineet muun muassa vastuullisen vapaa-ajan kalastuksen puolesta. Toteutamme vuosittain erilaisia eläinten hyvinvointia lisääviä tapahtumia sekä kissojen leikkaus- ja sirutustapahtumia. Tuemme tarkoituksemme mukaisesti eläinsuojeluyhdistyksiä ja löytöeläintaloja antamalla lahjoituksia ja tarjoamalla apua talkoisiin ja pienimuotoisiin järjestelytehtäviin. Olemme järjestäneet myös erilaisia musiikki- ja viihdetapahtumia, joiden tuotot on lahjoitettu eläinsuojeluyhdistyksille ja löytöeläintaloille.

Rahoitamme toimintaamme pääosin erilaisilla myyntituotteilla. Valmistamme mm. erilaisia käsitöitä, joiden aiheissa näkyy vahvasti rakkaus eläimiin, ja toteutamme ne kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti pääosin mm. leikkuujätteistä ja muista kierrätysmateriaaleista. Julkaisemme myös vuosittain Eläinystävämme -kalenteria, jossa kaunis ja laadukas toteutus lyö menestyksekkäästi kättä eläinsuojelutiedon kanssa. Kalenteri toteutetaan yhdessä muutaman muun eläinsuojeluyhdistyksen kanssa.

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry on SEYn jäsen.  Olemme ylpeitä saadessamme olla osa koko maan kattavaa eläinsuojeluverkostoa. Haluamme toimia yhdessä eläinten hyväksi.