Valikko Sulje

Siruta lemmikkisi omakustannehintaan maaliskuussa 2024

Siruta lemmikkisi omakustannehintaan maaliskuussa 2024

Siruta lemmikkisi omakustannehintaan maaliskuussa Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n ja Sopulitien eläinlääkäriaseman yhteisessä sirutuskampanjassa. Kampanjassa sirutetaan koiria, kissoja ja kaneja. Sirutuksen ja rekisteröinnin Turvasiruun saa eläinlääkärikäynnin yhteydessä hintaan 10 €.

Koiranomistaja vastaa oman koiransa tietojen viemisestä koirarekisteriin.

Sirutus tapahtuu Sopulitien eläinlääkäriasemalla osoitteessa Sopulitie 2 B, 00800 Helsinki. Ajanvaraukset ma-pe klo 8–21 ja La 10–15, puhelin 09 784 713.

Miksi lemmikki kannattaa siruttaa?


Turvasiru antaa lemmikille suojan varkauden ja katoamisen varalta. Eläinlääkäriasemat, eläinsuojeluviranomaiset ja löytöeläinten vastaanottopaikat pystyvät lähettämään palvelun kautta eläimen omistajalle viestin löytyneestä eläimestä. Palvelu toimii internetissä 24/7 osoitteessa www.turvasiru.fi

Turvasiru on noin sentin mittainen ja parin millin paksuinen mikrosiru, joka laitetaan niskaan tai kaulalle nahan alle. Se säilyy eläimellä koko loppuelämän. Mikrosiru on täysin turvallinen, se ei häiritse eläintä tai aiheuta sille kipua. Toimenpide vastaa rokottamista. Kansainvälinen standardi takaa, ettei kahta täsmälleen samanlaista numerosarjaa ole olemassa. Lemmikkiin ei myöskään laiteta koskaan kahta sirua.

Lisätietoa:

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry
esyjenkummit@gmail.com