Valikko Sulje

Eläinten viikon ruokakeräys toi löytöeläimille ruokaa 53 banaanilaatikollista

Eläinten viikon ruokakeräys 2022

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit keräsi löytöeläimille ruokaa ja tarvikkeita Viikin Prismakeskuksessa lauantaina 8.10.

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit järjesti perinteisen Eläinten viikon ruokakeräyksen Viikin Prismakeskuksessa lauantaina 8.10. Lahjoittajia saapui paikalle runsain mitoin, ja löytöeläimille lahjoitettiin 53 banaanilaatikollista ruokia ja sen lisäksi muutamia pusseja tavaraa ja raapimispuita. Lahjoitukset toimitettiin Rekku Rescuelle ja Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistykselle.

– Kiitämme Viikin Prismakeskusta mahdollisuudesta järjestää ruokakeräys jälleen heidän tiloissaan. Kiitos myös kaikille lahjoittajille, Kummien aktiiveille ja Viikin Mustille ja Mirrille, joka huolehti lahjoitusten vastaanottamisesta jo ennen varsinaista tapahtumaa. Löytökissojen tilanne on edelleen vaikea ja ruokaa ja tarvikkeita kuluu valtavasti.  Keräyksen lahjoituksilla löytöeläimistä huolehtivat tahot pääsevät taas pitkälle eteenpäin, sanoo Eläinsuojeluyhdistysten Kummien puheenjohtaja Tea Lamberg.

Hartolan eläinsuojeluyhdistys kiittää kaikkia keräykseen osallistuneita:

– Hartolan Seudun eläinsuojeluyhdistys kiittää lämpimästi kaikkia lahjoituksia tehneitä ihania ihmisiä. Sekä erityisesti vielä Viikin Prismaa sekä Mustia ja Mirriä. Lahjoitusten turvin syksy etenee ilman huolta ruoan loppumisesta varastoista. Talolla ruokaa tarvitsee tällä hetkellä 5 koiraa ja 55 kissaa, sanoo Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Margit Nevala.

Myös Rekku Rescue lähettää terveisensä keräykseen osallistuneille:

– Eläinsuojeluyhdistysten Kummit keräsi jälleen Eläinten viikon kunniaksi mahtavan määrän ruokaa ja tarvikkeita Rekku Rescuen kodittomille eläimille. Rekkujen hoivissa on tällä hetkellä 108 kissaa ja 15 koiraa, joten lahjoitukset tulevat todella tarpeeseen. Sydämellinen kiitos, sanoo Rekku Rescuen tiedottaja Sadri Wirzenius.

Teksti: Myra Magnusson

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image