Valikko Sulje

Löytöeläimille lahjoitettiin 11 ostoskärryllistä ruokaa ja tarvikkeita

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry keräsi ruokaa ja tarvikkeita löytöeläimille Viikin Prismakeskuksessa lauantaina 10. lokakuuta. Keräys toteutettiin yhdistyksen vapaaehtoisten aktiivijäsenten voimin.

– Oli antoisaa olla mukana hyvän asian puolesta. Ihmiset suhtautuivat positiivisesti tapahtumaan. Jäi hyvä mieli itselle sekä varmasti kaikille, jotka toivat lahjoituksia, sanoo ensimmäistä kertaa mukana ollut aktiivijäsen Anne Järvi.

Keräyksen tuotto oli 11 ostoskärryllistä ruokaa ja tarvikkeita. Lahjoitukset toimitettiin Rekku Rescuelle ja Hartolan seudun Eläinsuojeluyhdistykselle.

– Hartolan eläinsuojeluyhdistys lähettää sydämelliset kiitokset kaikille lahjoittajille. Yhdistyksellä on ollut tänä vuonna jo 290 kissaa ja lisää voi vielä tulla. Ruokaa kuluu siis aivan valtavia määriä. Lahjoitetulla ruoalla pystytään antamaan hiukan vaihtelua yksipuoliseen ruokintaan. Lahjoitusruoissa on joukossa myös erikoisruokia, kuten penturuokaa ja toipilasruokaa. Näille on myös tarvetta, sanoo Hartolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Margit Nevala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image