Valikko Sulje

LöytöeläinPunkissa kerättiin lahjoitus Hausjärven esylle

Lauantai 8.5. oli sateisen harmaa ja järjestäjän näkökulmasta hieman pelotti, mahtaisiko huono keli tietää yleisökatoa. Puoli yhdeksän aikaan jengiä alkoi onneksi valua paikalle ihan mukavaan tahtiin.

Illan ensimmäinen bändi All Over Maniacs heitti haalarit niskaan ja sai kun saikin yleisöön liikettä reippaalla lavashow’llaan ja energisillä biiseillään. Pogo-Paulat ja punk-Petet kiittävät!

Oma bändini Maniac Miracles on ollut viime aikoina paljolti telakalla, mutta ankaran treenauksen ansioista olimme mekin ihan mukavassa lavakunnossa. Omalta kohdaltani esityksen kruunasi viimeisenä heitetty Turhuuden kaatopaikka -biisi, sillä se käsittelee illan teemaa eli sitä, miten ihmiset kohtelevat eläimiä.

Kolmantena soittanut Blossom Hill heitti tapansa mukaisesti vakuuttavan ja pirteän setin. Biisinsä ovat melodisia ja tarttuvia, mukava poikkeus suomipunkin joskus vähän yksitoikkoiseksi käyvän mekastuksen ja karjunnan seassa.

Viimeisenä soitti Tampereelta saapunut Säärelä. Bändi tuli tuuraamaan rumpalinsa lähdön vuoksi peruuttanutta Erkki ja Tuomiota. Hyvän setin heitti Sääreläkin. Erityisesti lainabiiseinä soitetut Jäähyväiset aseille ja Bob Marleyn punkversiona toteutettu Redemption saivat yleisöön liikettä, vaikka ilta oli edennyt jo pikkutunneille.

Kaiken kaikkiaan ilta oli lämminhenkinen ja onnistunut, juuri kuten me Eläinsuojeluyhdistysten Kummit olimme toivoneetkin. Tapahtuman tuotto kulujen jälkeen oli 300 euroa. Lisäsimme siihen vielä sata euroa ja lahjoitimme siis kokonaiset 400 euroa Hausjärven eläinsuojeluyhdistykselle.

Kiitos kaikille bändeille keikasta, kamojen roudaamisesta ja miksausten hoitamisesta! Kiitokset myös Satamalle ja muille tapahtumassa avustaneille. Ja ennen kaikkea: kiitokset yleisölle! Toivottavasti näemme samoissa merkeissä joskus uudestaan!

Teksti: Myra Magnusson
Kuvat: Marko Kiminki