Valikko Sulje

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry on nyt SEYn jäsen

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry on nyt SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n jäsen. Kummit hyväksyttiin jäseneksi SEYn liittovaltuuston kokouksessa 19.11.2011. Kummit on ollut aiemmin SEYn kannatusjäsen, ja varsinainen jäsenyys merkitsee jo aiemmin käynnistyneen yhteistyön tiivistymistä.

SEY on vuodesta 1901 eläinsuojelutyötä tehnyt Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläinlajit (tuotanto-, harraste-, seura-, turkis- ja koe-eläimet sekä luonnonvaraiset eläimet). Liiton toiminta kattaa koko maan. SEY toteuttaa käytännön eläinsuojelutyötä 40 jäsenyhdistyksen ja noin 120 vapaaehtoisen eläinsuojeluvalvojan ja -neuvojan voimin.

Sääntömuutos

SEYn jäsenyyden myötä Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n säännöt yhdenmukaistetaan SEYn sääntöjen kanssa. Sääntömuutos koskee erityisesti Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n jäseniä. Jatkossa yhdistyksemme jäsenet ovat myös SEYn jäseniä, ja jäsenrekisterin hallinta siirtyy Kummeilta SEYlle. Muutoksesta on tiedotettu nykyisiä jäseniä tarkemmin jäsenkirjeessä sekä ylimääräisessä vuosikokouksessa, joka järjestettiin 15.12.2011.

Sääntömuutos on jätetty yhdistysrekisterin käsiteltäväksi, ja uudet säännöt ja jäsenehdot julkaistaan nettisivuillamme, kun ne on hyväksytty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image