Valikko Sulje

Eläinten viikon ruokakeräys toi löytöeläimille ruokaa 48 banaanilaatikollista

Viikin ruokakeräys 2023

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit keräsi löytöeläimille ruokaa ja tarvikkeita Viikin Prismakeskuksessa lauantaina 7.10.

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit järjesti perinteisen Eläinten viikon ruokakeräyksen Viikin Prismakeskuksessa lauantaina 7.10. Vaikka sää oli hurjan myrskyinen, lahjoittajia saapui paikalle runsain mitoin, ja löytöeläimet saivat 48 banaanilaatikollista ruokia ja tarvikkeita. Lahjoitukset toimitettiin Rekku Rescuelle ja Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistykselle.

– Kiitämme Viikin Prismakeskusta mahdollisuudesta järjestää ruokakeräys jälleen heidän tiloissaan. Kiitos myös kaikille lahjoittajille, Kummien aktiiveille ja Yliopiston apteekin Viikin toimipisteelle. Löytökissojen tilanne on tänäkin syksynä vaikea ja ruokaa ja tarvikkeita kuluu valtavasti, sanoo Eläinsuojeluyhdistysten Kummien puheenjohtaja Tea Lamberg.

Hartolan eläinsuojeluyhdistys kiittää kaikkia keräykseen osallistuneita:

– Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys kiittää sydämellisesti kaikkia lahjoittajia. Talolla on tällä hetkellä 30 kissaa. Yhdistykselle on tänä vuonna tullut jo 58 koiraa. Tällä hetkellä hoidettavana on 12 koiraa, joista osa on kotihoidossa. Ruokalahjoitukset tulevat jälleen todella tarpeeseen, sanoo Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Margit Nevala.

Myös Rekku Rescue lähettää terveisensä keräykseen osallistuneille:

– Rekku Rescue kiittää lämpimästi Esyjen Kummeja sekä kaikkia lahjoittajia. Sijaiskodeissamme asuu tällä hetkellä 14 koiraa sekä 86 kissaa, joista 36 on eri-ikäisiä pentuja. Erityisesti kissanruokaa ja -hiekkaa kuluu valtavia määriä. Apu tulee todella tarpeeseen., sanoo Rekku Rescuen tiedottaja Sadri Wirzenius.

Teksti: Myra Magnusson