Valikko Sulje

Koirien ja kissojen sirutuskampanja Felinos Eläinklinikalla elo- ja syyskuussa 2023

Koirien ja kissojen sirutuskampanja Felinos Eläinklinikalla elo- ja syyskuussa 2023

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry ja Felinos Eläinklinikka järjestävät elo- ja syyskuussa koirien ja kissojen sirutuskampanjan, jossa voit siruttaa lemmikkisi omakustannehintaan. Sirutuksen ja rekisteröinnin Turvasiruun saa muun eläinlääkärikäynnin yhteydessä hintaan 10 €.

Sirutus tapahtuu Felinos Eläinklinikalla, Hartolassa osoitteessa:

Kuninkaantie 35, 19600 Hartola

Varaa aika puhelimitse klinikan aukioloaikoina: 044 971 83 57 tai felinos.fi, ajanvaraus. HUOM! Kirjoita ”lisätiedot ajanvaraukseen liittyen” -sarakkeeseen: sirutuskampanja.

Miksi lemmikki kannattaa siruttaa?

Turvasiru antaa lemmikille suojan varkauden ja katoamisen varalta. Eläinlääkäriasemat, eläinsuojeluviranomaiset ja löytöeläinten vastaanottopaikat pystyvät lähettämään palvelun kautta eläimen omistajalle viestin löytyneestä eläimestä. Palvelu toimii internetissä 24/7 osoitteessa www.turvasiru.fi.

Mikä on turvasiru

Turvasiru on noin sentin mittainen ja parin millin paksuinen mikrosiru, joka laitetaan niskaan tai kaulalle nahan alle. Se säilyy eläimellä koko loppuelämän. Mikrosiru on täysin turvallinen, se ei häiritse eläintä tai aiheuta sille kipua. Toimenpide vastaa rokottamista. Kansainvälinen standardi takaa, ettei kahta täsmälleen samanlaista numerosarjaa ole olemassa. Lemmikkiin ei myöskään laiteta koskaan kahta mikrosirua, ellei olemassa oleva ole lakannut toimimasta.

Laki koirien siruttamisesta ja rekisteröinnistä muuttui 1.1.2023

Kaikki koirat tulee siruttaa sekä ilmoittaa ruokaviraston koirarekisteriin 1.1.2023 alkaen. Lisätietoja rekisteröinnistä löytyy osoitteesta: koirarekisteri.ruokavirasto.fi

Lisätietoa:

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry
esyjenkummit@gmail.com