Valikko Sulje

Maatiaiskissojen leikkauspäivä Kouvolassa 26.8.2023

Maatiaiskissojen leikkauspäivä Kouvolassa 26.8.2023

Toivottuna syntynyt -hanke jatkuu maatiaiskissojen leikkauspäivällä Kouvolassa 26.8.2023. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti vähävaraisille kissanomistajille.

Rekku Rescue ja Eläinsuojeluyhdistysten Kummit järjestävät yhdessä eläinlääkäri Satu Olkkosen ja Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kanssa leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille lauantaina 26.8.2023 Kouvolassa Korian eläintalossa. Tapahtuma on osa Toivottuna syntynyt -hanketta, joka tähtää kissapopulaatioiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Maatiaiskissojen leikkauspäivä on suunnattu ensisijaisesti heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville kissanomistajille. Eläinsuojeluyhdistysten Kummit mahdollistaa tuellaan poikkeuksellisen edulliset leikkaushinnat, ja Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys tarjoaa rokotukset ja mikrosirut maksutta.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua. Rekku Rescue hoitaa sirutietojen rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen löytyy Rekku Rescuen sivuilta.

Toivottuna syntynyt -hanke

Maatiaiskissojen leikkauspäivä on osa Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n koordinoimaa Toivottuna syntynyt -hanketta, joka tähtää siihen, että jokaisella kissalla on oikeus syntyä toivottuna ja että kissapopulaatiot siirtyisivät jonakin päivänä historiaan. Hankkeen puitteissa järjestetään erilaisia leikkaustapahtumia kissoille sekä kohdennetaan varoja kissapopulaatioiden purkuun ja hoitoon. Hanketta rahoitetaan Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan vuosikurssin C77 opiskelijoiden Vetladies & lads 2023 -kalenterin myynnistä saaduilla tuotoilla.

#toivottunasyntynyt #arvokaskissa

2 Comments

 1. Ida Keitaa

  Meidän perheellä on ollut todella raskas vuosi oman mielenterveyteni takia. Juuri todettu liuta diagnooseja ja oma jaksaminen on olematonta, tämän takia töissä käyminen ja talous on tavalla ja toisella ollut heikohkoa, mikä on ikävä tilanne pikkulapsiperheessä.

  Leikkaukseen olisi tulossa uusin perheenjäsenemme Tiga kolli, hän on syntynyt kevättalvesta ja on ollut tarkoitus leikkauttaa hänet. Tiga tuli perheeseemme helpottamaan masennustani ja on ollut erittäin hyvä tehtävässään.

  • Myra Magnusson, tiedottaja, Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry

   Hei,

   kovasti toivomme voimia haastavaan tilanteeseen. Mukavaa kuulla, että kissaystävästä on ollut apua. Olethan tehnyt hakemuksen tapahtumaan Rekku Rescuen sivujen kautta?

   Ystävällisin terveisin, Myra, tiedottaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image