Valikko Sulje

Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistykselle 500 € lahjoitus

Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys

Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys sai Eläinsuojeluyhdistysten Kummeilta 500 euron lahjoituksen. Eläintalon asukkaista huolehtimisen lisäksi Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys auttaa mm. kodinvaihtajia uusien kotien etsinnässä.

Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 2009. Vuoden 2020 lopussa yhdistyksen jäsenmäärä oli 48. Yhdistyksellä on Eläintalo Pertunmaalla, Etelä-Savossa. Yhdistys toimii lahjoitusvaroin sekä Kirpputorin tuotoilla.

– Eläintalon yhteydessä on yhdistyksen Kirpputori, jonka tulot käytetään lyhentämättömänä eläinten hyväksi. Kaikki tavara Kirpputorille saadaan lahjoituksina, kertoo puheenjohtaja Margit Nevala Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistyksestä.

Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistyksellä on löytöeläinten talteenottosopimus Hartolan, Sysmän ja Asikkalan kuntien kanssa.

– Yhdistys auttaa myös kodinvaihtajia uuden kodin etsinnässä, jos omistaja ei syystä tai toisesta pysty enää pitämään lemmikkiään. Teemme myös tiivistä yhteistyötä eläinsuojeluviranomaisten ja muiden eläinsuojeluyhdistysten kanssa. Yhdistyksen toiminta-alue kattaa kuntia Etelä-Savossa, Päijät-Hämeessä ja Keski-Suomessa, mutta tarvittaessa jalkaudumme kauemmaksikin.

Kummien lahjoitus tuo apua koronatilanteen haasteisiin

Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys toimii vapaaehtoisvoimin ja korona-aika on vähentänyt vapaaehtoisten osallistumista yhdistyksen ja Eläintalon toimintaan.

– Kirpputorin kävijämäärät ovat laskeneet ja sen myötä myös yhdistyksen tulot ovat pienentyneet. Suuret kiitokset jälleen kerran Eläinsuojeluyhdistysten Kummeille lahjoituksesta! Se tuli juuri sopivaan aikaan näin kevään kynnyksellä, kun kissojen määrä lisääntyy Eläintalolla.

Pieni mutta erittäin aktiivinen Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys toivottaa lämpimästi kaikki vapaaehtoisesta eläinsuojelutyöstä kiinnostuneet mukaan toimintaan. Myös muunlainen apu on erittäin tervetullutta.

– Vapaaehtoiset ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan. Apua tarvitaan esimerkiksi Eläintalon päivittäisissä askareissa ja Kirpputorilla tavaroita lajittelemassa ja järjestelemässä. Eläintalolle voi myös halutessaan lahjoittaa tavaraa Kirpputorille, eläimille voi lahjoittaa petialusia, ruokaa tai vaikka leluja tai muita virikkeitä. Apuaan voi mielellään tarjota, jos on mahdollisuus toimia eläimelle sijaiskotina tai vaikka osallistua eläinten kuljetuksiin tarvittaessa. Kaikki apu on aina tervetullutta! Yhteyttä voi ottaa puhelimitse 045 883 8852.     

Lue lisää Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistyksestä: https://sey.fi/hartola/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image