Valikko Sulje

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistykselle 500 € lahjoitus

Kummit lahjoitti Kaseylle 500 €

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit lahjoitti Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistykselle 500 euroa. Lahjoitus käytetään uuden eläinsuojelukeskuksen rakentamiseen. 

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry (ent. Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.) on tehnyt eläinsuojelutyötä jo yli 50 vuoden ajan. Yhdistyksen toimialue on Etelä-Karjala ja Etelä-Kymenlaakso. Jäseniä yhdistyksellä on n. 370. 

– Yhdistyksemme tärkein työmuoto on auttaa huostaanotettuja ja muita kodittomia eläimiä löytämään uudet hyvät kodit. Muita toimintamuotojamme ovat mm. lemmikkieläinten hautausmaan ylläpito, luonnonvaraisneuvonta, varainhankinta, tapahtumien ja luentojen järjestäminen, eläinsuojeluneuvonta ja eläinsuojelukeskuksen toiminta. Uuden eläinsuojelukeskuksen myötä yhdistys pyörittää tiloissaan myös kissahotellia ja järjestää kahvilapäiviä, kertoo Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Laura Hölkki

Hölkki kertoo, että viime vuosien koronavirustilanne on kasvattanut eläinten kysyntää ja lisännyt näin työmäärää.   

– Koronan alkuvaiheissa saapuvien eläinten määrä laski selvästi, mutta tilanne on sittemmin tasaantunut ennalleen. Koronan aiheuttama suurin haaste on merkittävästi kasvanut adoptioehdokkaiden määrä. Eläimistä kiinnostuneiden joukosta on ollut aikaa vievää karsia pois ne hakijat, jotka eivät ole miettineet lemmikin hankintaa huolella. Koronan myötä lahjoitusten määrä on laskenut, mikä on tehnyt taloustilanteen haastavammaksi. 

Uusi eläinsuojelukeskus Lappeenrannan Mustolaan 

Juttu jatkuu kuvan alla.

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys kaipaa lahjoituksia paitsi jokapäiväisen toiminnan ylläpitämiseen myös eläinsuojelukeskuksen rakennushankkeeseen. Yhdistys rakentaa uutta eläinsuojelukeskusta Lappeenrannan Mustolaan, ja vaikka yhdistyksen toiminta on jo siirtynyt Eläinsuojelukeskus Miun tiloihin, ovat keskuksen rakennustyöt vielä osin kesken. Yhdistys etsiikin lisärahoitusta saadakseen keskuksen kokonaan valmiiksi. Kummit tuki eläinsuojelukeskuksen rakennustöitä 500 € lahjoituksella. 

– Iso kiitos kummeille lahjoituksestanne ja kiinnostuksesta tukea työtämme!  

Hölkki toivottaa kaikki eläinsuojelutyöstä ja sen tukemisesta kiinnostuneet lämpimästi mukaan toimintaan. 

– Mukaan toimintaamme pääsee ottamalla yhteyttä yhdistykseen sähköpostilla kaakkoissuomensey@gmail.com tai p. 050 555 1186 (klo 10-14). Otamme ilolla vastaan kaikki uudet vapaaehtoiset, sillä yhdistyksessä riittää monenlaisia työtehtäviä, jokaiselle jotakin. 

Tutustu Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistykseen:  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image