Valikko Sulje

Eläinten viikon ruokakeräys toi löytöeläimille ruokaa ja tarvikkeita 36 banaanilaatikollista

Eläinten viikon ruokakeräys 2021

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit keräsi löytöeläimille ruokaa ja tarvikkeita Viikin Prismakeskuksessa lauantaina 9.10.

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit järjesti perinteisen Eläinten viikon ruokakeräyksen Viikin Prismakeskuksessa lauantaina 9.10. Lahjoittajia saapui paikalle runsain mitoin, ja löytöeläimille lahjoitettiin 36 banaanilaatikollista ruokaa ja tarvikkeita. Lahjoitukset toimitettiin Rekku Rescuelle ja Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistykselle.

– Kiitos Viikin Prismakeskukselle mahdollisuudesta järjestää ruokakeräys jälleen heidän tiloissaan. Kiitämme lämpimästi myös kaikkia lahjoittajia, Kummien aktiiveja ja Viikin Mustia ja Mirriä, joka huolehti lahjoitusten vastaanottamisesta jo ennen varsinaista tapahtumaa. Lahjoitukset tulevat todella tarpeeseen, sillä löytökissojen tilanne on valitettavasti edelleen katastrofaalinen. Keräyksen lahjoituksilla päästään taas pitkälle eteenpäin, sanoo Eläinsuojeluyhdistysten Kummien puheenjohtaja Tea Lamberg.

Hartolan eläinsuojeluyhdistys kiittää kaikkia keräykseen osallistuneita:

– Hartolan Seudun eläinsuojeluyhdistys kiittää sydämellisesti kaikkia lahjoittajia. Talolla on tällä hetkellä 30 kissanpentua, seitsemän aikuista kissaa sekä kolme koiraa. Keräyksen ruoat riittävät vaihtuvalle eläinporukalle pitkälle talveen ja lahjoitusruoilla saamme myös vaihtelua kodittomien hoidokkien ruokavalioon, sanoo Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Margit Nevala.

Myös Rekku Rescue lähettää terveisensä keräykseen osallistuneille:

– Rekku Rescue kiittää lämpimästi Eläinsuojeluyhdistysten Kummeja sekä kaikkia perinteiseen Eläinten viikon keräykseen ruokaa ja tarvikkeita lahjoittaneita! Rekku Rescuen sijaiskodeissa asuu tällä hetkellä 77 kissaa ja 9 koiraa. Kissoista puolet on pentuja, ja kissanruokaa kuluu uskomattomia määriä. Apu tulee todella tarpeeseen, kertoo Rekku Rescuen tiedottaja Sadri Wirzenius.

Teksti: Myra Magnusson

2 Comments

    • Myra Magnusson, tiedottaja, Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry

      Hei, kiitos mukavasta palautteesta ja osallistumisesta keräykseen. Toivottavasti näemme myös ensi vuonna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image