Valikko Sulje

Toivottuna syntynyt -hanke jatkuu: maatiaiskissojen leikkauspäivä Sastamalassa 11.6.2023

Maatiaiskissojen leikkaustapahtuma Rekut kesäkuu 2023

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ja Rekku Rescue järjestävät yhdessä eläinlääkäri Satu Olkkosen kanssa leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille sunnuntaina 11.6.2023 Sastamalassa Eläinhoitola Kotikolossa.

Tapahtuma on suunnattu heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville kissanomistajille. Eläinsuojeluyhdistysten Kummit mahdollistaa tuellaan poikkeuksellisen edulliset leikkaushinnat ja Rekku Rescue tarjoaa mikrosirutuksen ja sirutietojen rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua. Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kilon ja naaraskissan 1,2 kiloa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset löydät Rekku Rescuen sivuilta.

Toivottuna syntynyt -hanke

Maatiaiskissojen leikkauspäivä on osa Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n koordinoimaa Toivottuna syntynyt -hanketta, joka tähtää siihen, että jokaisella kissalla on oikeus syntyä toivottuna ja että kissapopulaatiot siirtyisivät jonakin päivänä historiaan. Hankkeen puitteissa järjestetään erilaisia leikkaustapahtumia kissoille sekä kohdennetaan varoja kissapopulaatioiden purkuun ja hoitoon. Hanketta rahoitetaan Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan vuosikurssin C77 opiskelijoiden Vetladies & lads 2023 -kalenterin myynnistä saaduilla tuotoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image