Valikko Sulje

Viikissä kerättiin löytöeläimille ruokaa ja tarvikkeita ennätykselliset 19 ostoskärryllistä

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit keräsi 8. lokakuuta Viikin Prismakeskuksessa ruokaa ja tarvikkeita löytöeläimille. Keräyksen tuotto oli ennätyksellisen suuri: peräti 19 ostoskärryllistä. Lahjoitukset toimitettiin Rekku Rescuelle ja Hartolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle.

Keräys järjestettiin Viikin Prismakeskuksella kahdeksatta kertaa, ja se toteutettiin kokonaan vapaaehtoistyöntekijöiden voimin.

– Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia ruokakeräykseen osallistuneita: lahjoittajia, vapaaehtoistyöntekijöitä, Viikin Prismakeskusta ja Viikin Mustia ja Mirriä. Lahjoitusten myötä moni löytöeläin saa taas kipeästi kaipaamaansa apua, sanoo Eläinsuojeluyhdistysten Kummien puheenjohtaja Tea Lamberg.

– Ruoka tulee todella tarpeeseen. Löytöeläintalollamme on aikuisten kissojen lisäksi 42 pentua, joten ruokaa ja hiekkaa kuluu todella paljon. Paljon kiitoksia kaikille lahjoittajille, sanoo Margit Nevala Hartolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksestä.

– Kiitämme suuresti kaikkia lahjoittaneita, tänä vuonna 32 kodinvaihtajakoiraa on saanut uuden kodin kauttamme. Tälläkin hetkellä niitä on kotihoidossa etsimässä uutta kotia. Kissoja on tällä hetkellä 45, joista 27 on pentuja. Lisäksi autamme tiettyjä Virossa toimivia löytöeläintarhoja, ja osa ruoka-avusta päätyy sinne, kertoo Rekku Rescuen puheenjohtaja Katja Noro.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image