Valikko Sulje

Kummit lahjoitti Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistykselle 500 €

Kummit lahjoitti 500 € pk-seudun esylle

Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys (Pk-esy) sai kummeilta 500 € lahjoituksen. Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys on perustettu vuonna 2004, ja se toimii Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Yhdistyksen tarkoitus on edistää luonnonvaraisten eläinten ja lemmikkieläinten hyvinvointia. Yhdistys kuuluu SEY Suomen eläinsuojelu ry:n jäsenyhdistyksiin.

Pääkaupunkiseudun yhdistys neuvoo eläinsuojeluasioissa puhelimitse ja sähköpostitse ja auttaa lemmikkieläinten omistajia eläimen uudelleen sijoittamisessa ja kodin etsinnässä. Yhdistykselle vastaanotetut lemmikkieläimet asuvat vapaaehtoisina toimivien jäsenten kodeissa, kunnes niille löydetään uudet kodit.

Lisäksi yhdistys ottaa hoitoonsa luonnonvaraisia eläimiä, joiden tilapäiselle hoitamiselle on olemassa eläinsuojelulliset perusteet. Hoitoa tarvitsevat villieläimet toimitetaan luonnonvaraisten eläinten hoitolaan. Hoidon jälkeen eläimet palautetaan takaisin luontoon. Yhdistykselle tulee kuluja muun muassa eläinlääkärikäynneistä, lääkkeistä, eläinten ruoista, kuivikkeista ja muista tarvikkeista, eläinten kuljetuksista ja päivystyspuhelimesta.

– Yhdistyksemme haluaa kiittää sydämellisesti Eläinsuojeluyhdistyksen kummit ry:tä lahjoituksesta ja toivomme kaikille kovasti jaksamista näin haasteellisien aikojen vallitessa. Pidetään yhdessä huolta niin lähimmäisistämme kuin eläimistäkin. Ihanaa kevään ja kesän odotusta kaikille!

Lisätietoja Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistyksestä: