Valikko Sulje

Etsimme valokuvia vuoden 2021 Eläinystävämme -kalenteriin

Kuvia Eläinystavämme 2021 -kalenteriin

Oletko innokas ja taitava valokuvaaja? Löytyykö arkistoistasi upeita eläinaiheisia kuvia Suomen luonnonvaraisista eläimistä, lemmikeistä, koti- tai tuotantoeläimistä? Haluatko auttaa eläinsuojeluyhdistystämme tarjoamalla kuviasi Eläinystävämme 2021 -seinäkalenteriin?

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit julkaisee vuosittain Eläinystävämme-kalenterin, jonka tuotto menee eläinsuojelutyöhön. Kalenterin painos on 1400 kpl ja se toteutetaan yhteistyössä kuuden muun eläinsuojeluyhdistyksen kanssa. Nyt etsimme kuvia vuoden 2021 kalenteriin. Kuvien aihe on vapaa, kunhan kuvassa on eläin. Kuvista ei makseta palkkiota mutta kuvaajan nimi mainitaan kalenterissa kuvan yhteydessä ja saat muutaman kalenterin itsellesi kiitokseksi sen ilmestymisen jälkeen lokakuun alussa.

Raatimme valitsee ehdolle tulleista kuvista kesäkuun alkupuolella 12 kuukauden kuvaa sekä etu- ja takakansikuvan. Valinnassa huomioidaan se, että eri eläinlajeja tulee kattavasti esille (myös edellisten vuosien kalenterikuvat huomioidaan), kuvassa näkyvä vuodenaika ja kuvan laatu eli sen tekniset ominaisuudet sekä muut hyvään kuvaan tarvittavat ominaisuudet. Kuvien tulisi olla vaakasuunnassa ja laadultaan tarkkoja ja painolaatuisia. Leveys vähintään 1500 px .

Tutustu kuvausohjeeseemme >

Lähetä kuvaehdotuksesi toukokuun loppuun mennessä osoitteeseen esyjenkummitkuvat@gmail.com. Liitä mukaan kuvaajan nimi ja sähköpostiosoite. Jos lähetät jonkun muun ottamia kuvia, varmistathan kuvaajalta, että hänen kuviaan saa käyttää kalenterissa mahdollisen valinnan osuessa kohdalle. Kuvaajille ilmoitetaan, mikäli heidän kuvansa on tullut valituksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Enter Captcha Here : *

Reload Image