Valikko Sulje

Eläinten Hyvinvointiyhdistys Lemmikki sai Kummeilta 500 €

Eläinten Hyvinvointiyhdistys Lemmikki ry on toiminut keväästä 2019 lähtien. Lemmikki ry toimii vapaaehtoisvoimin jäsenmaksujen ja lahjoitusvarojen turvin. Lemmikki ry:n tarkoituksena on edistää kaikkien eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua ohjauksen ja neuvonnan keinoin sekä taata luonnonvaraisille eläimille elämää kunnioittava hoito.

Lemmikki ry auttaa myös vähävaraisten perheiden lemmikkejä tilanteissa, joissa omistajan talous on tilapäisesti huonolla tolalla. Koronapandemian aikana monessa perheessä on jouduttu yllättävästi tilanteeseen, jossa rahat yksinkertaisesti loppuvat. 

– Kiitos lahjoituksesta! Avullanne voimme auttaa. Nyt koronan iskiessä yhä useamman perheen talouteen haluamme auttaa myös näitten perheiden lemmikkejä siinä vaiheessa, kun rahat loppuvat. Olemme huomanneet viime vuoden aikana, miten iso helpotus omistajalle seuraa siitä, että edes lemmikin ruoka on turvattu. On ollut ilo huomata miten lemmikille annettu ruoka-avustus helpottaa omistajan huolta ja näin tehdä ennaltaehkäisevää eläinsuojelutyötä.  Avustamme lemmikkiperheitä saamiemme pyyntöjen mukaan, Heidi Leyser-Kopra kertoo.

Loppuvuodesta Lemmikki on mukana vähävaraisten joulutapahtumassa Turun Logomossa jakamassa eläinten ruokaa vähävaraisten omistajien lemmikeille.

Lisätietoja Eläinten Hyvinvointiyhdistys Lemmikistä:

https://www.facebook.com/elaintenhyvinvointiyhdistyslemmikkiry/

2 Comments

 1. Nina Toivanen

  Hei
  Miten voi saada kummin omalle lemmikille?
  Olen 4 lapsen yksinhuoltaja äiti joka on tällä hetkellä kuntoutustuella joka on todella pieni ja meillä on perheessä 4 kissaa… apu olis tarpeen

  • Myra Magnusson, tiedottaja, Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry

   Kiitos kysymyksestä. Apua voi kysellä esimerkiksi tuolta Lemmikki ry:ltä. Voimia tilanteeseen ja valoisaa joulunaikaa!

Kommentointi ei ole käytössä.