Valikko Sulje

Vetladies & lads 2023 -kalenterin tuotto Eläinsuojeluyhdistysten Kummeille

Vetladies & lads -kalenteri

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit on valittu Vetladies & lads 2023 -kalenterin lahjoituskohteeksi. Kalenterin teemana ovat eläinlapset.

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan opiskelijat toteuttavat vuosittain Vetladies & lads -kalenterin, jolla he keräävät varoja hyväntekeväisyyteen. Vuoden 2023 -kalenterin toteutuksesta vastaavat C77-vuosikurssin opiskelijat, ja lahjoituskohteeksi valittiin Eläinsuojeluyhdistysten Kummit. Kalenterin teemana ovat eläinlapset.

”Kalenterin tuotto päätettiin antaa Eläinsuojeluyhdistysten Kummeille, koska haluamme ennaltaehkäistä ei-haluttujen kissanpentujen syntymistä tukemalla kissojen sterilisaatioita ja kastraatioita. Suomessakin tilanne on melko paha ei-haluttujen kissanpentujen osalta, ja tämä on mainio tilaisuus parantaa sitä osaltamme”, kertoo kalenteriprojektia luotsaava eläinlääkäriopiskelija Veera Pellikka.

”Sen lisäksi, että eläinlapset ovat aivan älyttömän suloisia, on teemalla hieman syvällisempikin tarkoitus. Maailmassa on aivan liikaa ei-haluttuja eläinlapsia, joista ei pystytä pitämään huolta niiden ansaitsemalla tavalla. Haluammekin kalenterin teemalla kannustaa ihmisiä muistamaan sen, että jos ei ole valmis hoitamaan omaa eläinlastaan kunnolla tai estämään omien eläimiensä ei-haluttuja lapsia, on niitä parempi ihastella seinällä kuvan muodossa.”

Kalenteria tullaan myymään nettimyyntinä sekä Helsingissä yliopistoiden kampuksilla.

”Tarkemmat myyntitiedot julkaistaan heti, kun tiedämme niistä itsekin! Myynti tulee kuitenkin sijoittumaan loppusyksyyn ja alkutalveen, toisin sanoen loppuvuoteen 2022. Me ollaan kaikki ihan superinnoissaan kalenterista ja siitä, että päästään auttamaan eläimiä jo ennen valmistumista tällä mittakaavalla!”

Kalenteriprojektia pääsee seuraamaan:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image