Valikko Sulje

Ruokakeräys rikkoi jälleen ennätyksen, 33 ostoskärryllistä ruokaa ja tarvikkeita löytöeläimille

Vuoden 2018 Eläinten viikko huipentui Eläinsuojeluyhdistysten Kummien osalta Viikin Prismakeskuksessa 6.10. järjestettyyn löytöeläinten ruokakeräykseen. Päivä oli aktiivinen ja vilkas, siitä kertoo jo ennätysmäinen tulos: keräyksen tuotto oli 33 ostoskärryllistä ruokaa ja tarvikkeita. Lahjoitukset toimitettiin Rekku Rescuelle ja Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistykselle.

– Kiitämme lämpimästi kaikkia keräykseen osallistuneita: lahjoittajia, Kummien aktiiveja, Viikin Prismakeskusta ja Mustia ja Mirriä. Lahjoitukset tulevat todella tarpeeseen, sillä tänä vuonna erityisesti löytökissojen tilanne on katastrofaalinen ja kissapopulaatioista on tullut jo ikävä ilmiö. Eläinsuojeluyhdistykset kamppailevat monin paikoin voimiensa äärirajoilla ja kaikki apu on tervetullutta, sanoo Eläinsuojeluyhdistysten Kummien puheenjohtaja Tea Lamberg.

Rekku Rescue kiittää sydämellisesti kaikkia keräykseen ruokaa lahjoittaneita.

– Ruoka tulee todella tarpeeseen, sanoo Rekku Rescuen puheenjohtaja Katja Noro. – Yhdistyksen hoiviin on tänä vuonna tullut jo yli 200 kissaa ja lähes 50 koiraa eikä loppua näy. Nyt tarvitaan kaikki mahdollinen apu! Suuri kiitos myös Eläinsuojeluyhdistysten kummeille, joka jälleen järjesti keräyksen. Kummien rooli eläinsuojeluyhdistysten tukijana on todella merkittävä, sanoo Noro.

Myös Hartolan eläinsuojeluyhdistyksessä ollaan kiitollisia lahjoituksesta:

– Kiitos ihan valtavasti kaikille lahjoittajille ja erikoiskiitokset Esyjen Kummeille keräyksen järjestämisestä ja organisoinnista. Apu tulee niin tarpeen. Talolla on tällä hetkellä 39 kissaa ja vaihtuva määrä koiria hoidettavana, sanoo Hartolan eläinsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Margit Nevala.

Kummit ovat järjestäneet Viikissä Eläinten viikon ruokakeräyksen tähän mennessä yhdeksän kertaa. Tapahtumasta on tullut jo mukava perinne ja ihmiset tuntuvat jo odottavan sitä.

– Moni kertoi tulleensa paikalle toiselta puolen kaupunkia kuultuaan tapahtumasta. On hienoa kuulla, että eläinten hätä koskettaa ja ihmiset haluavat ojentaa auttavan kätensä välimatkankin takaa, iloitsee Lamberg.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Enter Captcha Here : *

Reload Image