Valikko Sulje

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit lahjoitti 500 € eläinten turvakoti Saparomäelle

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit lahjoitti 500 € eläinten turvakoti Saparomäelle. Saparomäki on Porvooseen perustettu uusi eläinten turvakoti, jonka toimintaa hallinnoi vuonna 2014 perustettu Eläinten turvakoti Saparomäki ry. Yhdistyksen tavoitteena on rakentaa entisille tuotantoeläimille, kuten possuille, lampaille ja kanoille, turvallinen koti, jossa ne saavat nauttia elämisen arvoisesta elämästä loppuelämänsä ajan. Lisäksi Saparomäen keskeisiin tavoitteisiin kuuluu tietoisuuden lisääminen tuotantoeläinten kohtelusta ja tarpeista tiedottamisen ja kouluttamisen avulla. 

Sopivan maatilan löydyttyä kesällä 2018 Saparomäessä on käynyt kova tohina. Tällä hetkellä tilalla muun muassa remontoidaan tulevaa kahvilarakennusta ja suunnitellaan tulevaa eläinsuojaa. Eläinsuojan rahoittamiseksi on käynnistymässä useita varainkeruukampanjoita, joista ensimmäinen oli joulukuun 14. päivänä päättynyt taidehuutokauppa. Saparomäen verkkosivuilta on nyt myös saatavilla aineettomia lahjoja jouluksi.

Saparomäen päivittäisen toiminnan pyörittämisestä vastaa Saparomäen perustaja ja yhdistyksen puheenjohtaja Eveliina Lundqvist, jolla on pitkä kokemus eläinoikeus- ja eläinsuojelutyöstä ja alan koulutus.

– Lahjoitusvarat ja vapaaehtoisten talkooapu ovat toimintamme keskeiset edellytykset, ja olemme äärimmäisen kiitollisia jokaisesta lahjoituksesta. Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n lahjoitus vie meidät taas askeleen lähemmäksi seuraavaa tavoitettamme, eläinsuojan rakentamista, sanoo Lundqvist. 

Lisätietoja Eläinten turvakoti Saparomäki ry:n ja eläinten turvakodin perusperiaatteista löytyy osoitteessa www.saparomaki.fi, ja turvakodin uusimmat kuulumiset ovat puolestaan FB-sivuilla https://www.facebook.com/saparomaki/. Tutustu myös turvakodin Instagram-tiliin https://www.instagram.com/saparomaki/, josta löytyy Saparomäen kuvaterveisiä muun muassa rakennustöiden etenemisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *